Lunchkaart Het Pleidooi

Keuze uit een Witte petit pain, een donker vloerbroodje of een ciabatta
Tonijnsalade 6.75
Gerookte zalm, kappertjes, rode ui en mosterdmayonnaise 8.25
Warme beenham met honingmosterdsaus 7.75
B.L.T.E; bacon, sla , tomaat en een gebakken eitje 7.95
Carpaccio, pesto, pijnboompitten en Parmezaanse kaas 9.75
Serranoham met tomatentapenade, rucol, pittenmix en parmezaan 8.75
Pastrami met piccalilly 8.75
Ciabatta’s uit de oven
Oude kaas en tomaat 5.75
Geitenkaas, bacon en appel 7.75
Melted Tuna 7.50
Mozzarella, tomaat, gerookte ham en pesto 7.50
Blauwe kaas, appel en rucola 7.50
Geitenkaas, honing en Provençaalse kruiden 7.25
Wraps:
Gerookte zalm, ei en avocado 9.25
Gerookte kip, bacon, ei, tomaat en kerriemayonnaise 8.95
Salades
Salade gerookte zalm met mosterdsaus 12.75
Salade Provençaal; warme geitenkaas, honing, pommodori en gerookte ham 11.75
Salade Pleidooi; blauwe kaas, spekjes, champignons en walnoten 12.25
Oosterse salade met kip, cashewnoten en sojasaus 11.75
Thaise salade met gebakken gamba’s 12.75
Salade met biefstukreepjes en truffelsaus 12.50
Salade met pastrami, piccalilly en croutons 12.25
Warme lunchgerechten
Soep van de week huisgemaakt 6.50
2 van Dobben kroketten op brood 7.50
Lichtgegratineerde mosselen in witte wijnsaus 8.50
Omelet Pleidooi; groente en spekjes uit de wok 8.50
Omelet gerookte zalm 9.00
Pasta van de week 13.50
Uitsmijter ham/kaas of spek,kaas,tomaat 7.50/8.00
Kipsaté met frites en salade 14.00
Vispotje uit de oven met mozzarella, tomaat en pesto en frites 17.75
Ierse Runderkogelbiefstuk met rode wijnsaus, frites en salade 18.75
portie frites met mayonnaise 3.00

Desserts

Chocolade brownie, creme brulee, IJs Pleidooi of Apfelstrudel                             5.50