Dinerkaart Het Pleidooi

Pleidooi Klassiekers
Voorgerechten:
Soep van de week huisgemaakt 6.50
Lichtgegratineerde mosselen met witte wijnsaus en bieslook 8.50
Rundercarpaccio du chef 9.75
Salade met warme geitenkaas, (spekjes), walnoten en appel 9.00-14.00
Trio van zalm

 

11.75

 

Hoofdgerechten:
Vispotje uit de oven met mozzaerlla, tomaat en pesto 18.50
Pasta van de week dagprijs
Ierse kogelbiefstuk met rode wijnsaus en frites 19.75
Huisgemaakte kipsate met frites en salade 14.00
Extra salade 3.00
Extra frites 3.00
 Vega Pleidooi  16.75
Nagerechten 
Chocolade droom (warm chocotaartje) met vanille ijs 7.50
Creme brulee 6.50
Bolletjes ijs Pleidooi 6.50
Mini chocolade brownie 3.00
 Zie ook onze maand specials